Zoekresultaten: Ondersteuning bij de persoonlijke verzorging van cliënten

Gemeente Hoorn

In het stadhuis kunnen mensen voor gemeentelijke dienstverlening terecht.
1.Hoorn heeft dagelijks contact met mensen, komt bij ze thuis en kent de wijk. Er zijn dagelijks spreekuren

Lees meer

Gemeente Koggenland

Bezoek de website E-mail: info@koggenland.nl Telefoonnr: 0229-548400 Bezoekadres: Middenhof 2, 1648 JG De Goorn De gemeente voert landelijk en eigen beleid uit. Voor het onderdeel mantelzorg is ze verantwoordelijk voor de uitvoering van de Wet maatschappelijke...

Lees meer

VrijwilligersNH

VrijwilligersNH is een onderdeel van WilgaerdenLeekerweideGroep (WLG) en coördineert het vrijwilligerswerk

Lees meer

Omring

Verzorging, verpleging, behandeling en revalidatie.
Omring levert al meer dan honderd jaar zorg in West-Friesland, de Kop van Noord-Holland en op Texel. Wij zijn altijd in de buurt op het moment dat goede zorg en ondersteuning nodig is. Van verzorging tot gespecialiseerde verpleging. Van behandeling tot revalidatie. Zowel thuis als op een van de 31 woonzorglocaties.

Lees meer

Esdégé-Reigersdaal

Ondersteuning van mensen met een beperking. We kunnen ondersteunen bij wonen, (aangepast) werk, dagactiviteiten, vrijwilligerswerk, onderwijs of vrije tijd.

Lees meer

Buurtzorg

Wijkzorg, verpleegkundige zorg en persoonlijke verzorging
Buurtzorg Nederland heeft een vernieuwend concept voor ‘zorg thuis’ ontwikkeld. Bij de zorgverlening wordt gestreefd naar duurzame en effectieve oplossingen voor de cliënt.

Lees meer

WilgaerdenLeekerweideGroep

Zorg, begeleiding, behandeling en advies
We vinden het belangrijk dat iedereen zijn leven kan leiden naar eigen inzicht en onder zo groot mogelijke eigen regie. Wanneer dat nodig is bieden wij daar ondersteuning bij. Je kunt kiezen uit een complete lijn aan zorg, begeleiding, behandeling en advies.

Lees meer