Bezoek de website 
E-mail:  service@omring.nl
Telefoonnr:  088-206 8910
Bezoekadres: Nieuwe Steen 36, 1625 HV Hoorn

Verzorging, verpleging, behandeling en revalidatie.

Omring levert al meer dan honderd jaar zorg in West-Friesland, de Kop van Noord-Holland en op Texel. Wij zijn altijd in de buurt op het moment dat goede zorg en ondersteuning nodig is. Van verzorging tot gespecialiseerde verpleging. Van behandeling tot revalidatie. Zowel thuis als op een van de 31 woonzorglocaties.

Doelgroepen

We zijn er voor mensen die, in welke levensfase zij ook zitten, de zorg en ondersteuning van ons en ook van anderen goed kunnen gebruiken.

Specialiteit

We zijn creatief, flexibel en oplossingsgericht en verlenen professionele en liefdevolle zorg, behandeling en ondersteuning die naadloos aansluit bij de mensen en wensen van nu.

Ons aanbod voor mantelzorgers

Mantelzorgers kunnen met vragen over de verzorging, het organiseren van zorg, tijdelijke overname van zorg of over geld- en verzekeringskwesties bij de Omring terecht.

Met ‘project Welverdiend’ organiseren we activiteiten voor mantelzorgers (dit loopt hoofdzakelijk vanuit gemeente Hoorn).

Bel voor vragen over mantelzorgondersteuning naar: 088-2068910. Via dit nummer is het ook mogelijk een afspraak te maken met een wijkverpleegkundige of een zorgconsulent. Zij helpen mantelzorgers graag verder om de opties voor cliënten en hun naasten uit te zoeken.

Kennisbank

In de kennisbank vind je meer informatie over het ondersteuningsaanbod.

ONDERSTEUNING BIJ DE PERSOONLIJKE VERZORGING VAN CLIËNTEN | ONDERSTEUNING BIJ REGELTAKEN, FORMULIEREN EN BEMIDDELING