Zoekresultaten: Zorginstelling

Gemeente Hoorn

In het stadhuis kunnen mensen voor gemeentelijke dienstverlening terecht.
1.Hoorn heeft dagelijks contact met mensen, komt bij ze thuis en kent de wijk. Er zijn dagelijks spreekuren

Lees meer

Stichting Philadelphia

Philadelphia is een landelijke organisatie voor mensen met een verstandelijke beperking (VG sector). We bieden zorg, begeleiding en ondersteuning.

Lees meer

Omring

Verzorging, verpleging, behandeling en revalidatie.
Omring levert al meer dan honderd jaar zorg in West-Friesland, de Kop van Noord-Holland en op Texel. Wij zijn altijd in de buurt op het moment dat goede zorg en ondersteuning nodig is. Van verzorging tot gespecialiseerde verpleging. Van behandeling tot revalidatie. Zowel thuis als op een van de 31 woonzorglocaties.

Lees meer

Esdégé-Reigersdaal

Ondersteuning van mensen met een beperking. We kunnen ondersteunen bij wonen, (aangepast) werk, dagactiviteiten, vrijwilligerswerk, onderwijs of vrije tijd.

Lees meer

Geriant

Hulpverlening bij dementie
Geriant geeft op vernieuwende wijze vorm en inhoud aan de hulpverlening bij dementie. De hulp richt zich op zowel de thuiswonende mensen met dementie als op de familieleden of andere naasten. Wij begeleiden het gehele proces.

Lees meer

Buurtzorg

Wijkzorg, verpleegkundige zorg en persoonlijke verzorging
Buurtzorg Nederland heeft een vernieuwend concept voor ‘zorg thuis’ ontwikkeld. Bij de zorgverlening wordt gestreefd naar duurzame en effectieve oplossingen voor de cliënt.

Lees meer

WilgaerdenLeekerweideGroep

Zorg, begeleiding, behandeling en advies
We vinden het belangrijk dat iedereen zijn leven kan leiden naar eigen inzicht en onder zo groot mogelijke eigen regie. Wanneer dat nodig is bieden wij daar ondersteuning bij. Je kunt kiezen uit een complete lijn aan zorg, begeleiding, behandeling en advies.

Lees meer